mandag, februar 21, 2022

Himmelvendt i smerter og uro


I går var det Kristi forklarelsdag, og en setning fra beretningen til Lukas har satt sitt preg på denne søndagen for meg: "Og da røsten lød, var det ingen å se uten Jesus alene." (Luk 9,36) Det er slik jeg ønsker det! Ingenting annet enn Jesus. Det er evig nok. Når alt annet forsvinner, løses opp, blir til intet, er det bare Jesus igjen som holder. Dette er ikke bare fromme tanker. Dette er realiteter. 

Og så ble jeg så begeistret for dette bildet! Selv kattene er himmelvendte på Athos, hvor bildet er tatt. Måtte vi også fokusere på Jesus!

Jeg øver meg i det, selv om smertene er intense og jeg er bekymret og urolig for venstrearmen min. Høyrearmen er på grunn av skjelving og stivhet ubrukelig. Så jeg har bare venstrearmen å klare meg med, og nå begynner jeg å nerke de første tegnene i den, de som førte til at høyrearmen sviktet. Jeg er så lei meg. Uten en fungerende venstrearm vil jeg virkelig bli funksjonshemmet! Da vil jeg få enda større problemer med å kle på meg, spise selv, klare å komme meg ut av senga. Fingrene i venstrehånden begynner å stivne, og det til tross for at jeg bruker den hver dag og trener med den. 

Kan noen be for denne armen, og at jeg slipper å miste funksjonaliteten? Dette går så inn på meg. Uten en fungerende venstrehånd må jeg slutte å skrive.

Ingen kommentarer: