tirsdag, januar 21, 2014

2014 - året med Guds nærvær

Anne Graham Lotz (bildet), datter til Billy Graham, fikk før nyttår et brev fra Iran. Fra pastor Farshid Fathi, som sitter fengslet i det beryktede Evin fengslet 'på grunn av Guds ord og vitnesbyrdet om Jesus' (Åp 1,9).

Hun forteller at brevet har blitt litt av en utfordring for henne. Det gjelder ikke minst hans takknemlighet for fortiden, hans klare visjon for fremtiden, og hans glede i omstendighetene han står midt oppi. Hun vil derfor dele brevet fra pastor Fathi med andre. Her følger det i min oversettelse:

'Kjære brødre og søstre!
Vi feirer jul i fengsel med ære og uforklarlig glede i Kristus. 2013 er i ferd med å avsluttes, og vi er veldig takknemlig for alt Herren har gjort for oss dette året. Jeg har kalt 2013 'åpenbaringsåret'. Nå er jeg veldig begeistret fordi jeg kaller 2014 'året med Guds nærvær'. 

Gud kaller til å vandre for Ham og være hele i vår ferd, som Han sa til Abraham. Så langt er det å vandre for Hans ansikt så vidunderlig og spennende. Vandringen er fylt med stor utholdenhet, prøvelser, vanskeligheter, katastrofer, slag, fengslinger, søvnløse netter, sult, kunnskap, tålmodighet, vennlighet, Den Hellige Ånd, genuin kjærlighet, sannhet og Guds kraft.

Så mine kjære brødre og søstre, om dere leser dette, vær klar for en svært spennende reise i 2014.

En stor takk til alle dere som husker meg i deres bønner de 1.100 dagene jeg har sittet fengslet. 

Velsignelser i Kristus, din bror, Farshid'.

Vi lar oppfordringen gå videre til bloggens mange lesere.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, hva kan man si annet enn Halleluja! "Gled dere i Herren alltid!"
Hilsen
Thomas i S.