søndag, januar 12, 2014

Nyplantet menighet har døpt mer enn 100 personer på to år

De siste to årene har mer enn 100 personer blitt døpt i City Life Church, i Wichita, Kansas. City Life Church er et menighetsplantingsprosjekt blant Sørstatsbaptistene.

'Visjonen bak City Life Church er å se evangeliet forvandle alt - oss selv, menigheten, byen vår, og hele verden', står det å lese på menighetens web-side.

Men det hele begynner i Wichita, en by med mer enn 600.000 innbyggere i det indre bykjernen. 'Vi tror menighetsplantingen kan nå de mørkeste krokene av byen vår. City Life Church er hengitt til sende ut evangelie-bevisste, byfokuserte medlemmer å kunngjøre og demonstrere evangeliet til byens innbyggere', heter det videre i presentasjonen av menigheten.

Medlemmene har involvert seg i ulike oppgaver, blant annet for å nå familier i krise.

Menigheten holder til i det historiske Orpheum Theater i sentrum av Wichita, en by som har vokst med 12 prosent siden år 2000. Omlag 400-500 mennesker deltar på gudstjenestene og et ukentlig bibelstudium.

På bildet ser du pastor Casey Casamento i City Life Church, som her døper en av de mange som er kommet til tro på Jesus.

Ingen kommentarer: