onsdag, november 25, 2015

Jeg fant tilbake til Jesus

Nylig leste jeg et vitnesbyrd fra Burra Isle på Shetland, om en kvinne som var kommet til tro på Jesus. Jeg ble så grepet av hva jeg leste at jeg bestemte meg for å oversette det til norsk. Jeg tror flere av bloggens lesere vil glede seg over dette:

'Jeg vokste opp i et kristent hjem. Da jeg var 13 år gammel døde min mor og i stedet for å vende meg til Gud for trøst og veiledning ble jeg sint og vendte meg vekk fra Ham.

Faren min var alkoholiker så livet mitt var ganske tøft en periode. Jeg var forvirret og følte meg helt fortapt, og gjorde noen dårlige valg, men overlevde så godt jeg kunne.

For omtrent to år siden så snakket jeg med min datter. Jeg kan ikke huske hva vi snakket om, men plutselig sa hun: Du har oppdratt meg til å tilgi. Så nå må du legge ting bak deg og komme deg videre.

Jeg var sjokkert over hvor langt unna Gud jeg var kommet og jeg visste i samme øyeblikk at jeg måtte vende tilbake til Gud, og min søken begynte.

Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle vende meg, men så en dag introduserte Gud meg for en liten dame som heter Margaret Sinclair. Jeg forsøkte å selge henne noen produkter som kalles Avon, men hun forklarte at hun ikke kunne bruke dem på grunn av at de inneholdt parfyme. Jeg ble invitert inn på tea, men fordi jeg fremdeles hadde en jobb å gjøre måtte jeg takke nei. 

Men jeg ble dratt mot henne og neste gang Margaret inviterte meg inn for en kopp tea så takket jeg ja. Jeg visste at det var vendepunktet for meg.

Der fikk jeg svar på alle spørsmålene mine. Vi snakket om Gud, Jesus, religion, tilgivelse og mye, mye mer til den sene kvelden. Hun forsikret meg om at Gud fremdeles elsket meg like mye som Han alltid hadde gjort, og om jeg ville ønske Ham velkommen i mitt hjerte som min Frelser så ville Han ta imot meg. Vi ba sammen. Jeg gikk derfra med en vakker Bibel og et hjerte fylt av kjærlighet og håp. 

Den natten ba jeg Jesus komme inn i hjertet mitt. Det var den 7.mai 2014.

Fra da av har Margaret, Dorothy, Harry, Gwyn og Jim hjulpet meg videre i dette vakre nye livet fullt av herlighet.

Bertha Brogan, Mossbank.

Bertha ble døpt 26.oktober i Burra Isle Baptist Church (bildet).

Ingen kommentarer: