fredag, november 06, 2015

Tusenvis av muslimer vender seg til Jesus i det nordlige Irak

Tusenvis av muslimer i det nordlige Irak vender seg nå til Jesus etter å ha vært vitne til råskapen og ondskapen hos IS.

Det skriver Gospel Herald.

Flere og flere kurdiske muslimer som lever i Irak vender seg nå til Jesus etter å ha vært vitne til brutaliteten hos terrorgrupper som IS, som utfører grusomheter i Allahs navn. En av lederne for Christian Aid Mission forteller at hans organisasjon klarer ikke å følge opp alle henvendelsene de får fra flyktninger som ønsker å lære mer om Jesus og Bibelen. Henvendelsene har vokst i takt med at IS har hatt framgang, og er stadig økende.

'De er så utrolig lei av Islam', forteller denne medarbeideren. 'Folk er så sultne etter å høre om Jesus, spesielt når de hører om Hans undergjerninger, helbredelser, nåde og kjærlighet'.

Han legger til:

'Grusomhetene som IS begår drar dem til Jesus. All drepingen og brutaliteten er beskrevet i Koranen, og det gjør at de nå vender seg vekk fra den. Vi trenger ikke si så mye, vi trenger bare å fortelle dem sannheten'.

I følge FN fantes det i januar i år 900.000 flyktninger i det nordlige Irak. 233.000 av disse kommer fra Syria. Ved siden av kurderne, finnes det også svært mange arabere her som har flyktet fra byene i Anbar provinsen, som IS terroristene inntok i 2014.

De kristne arbeiderne i området driver et utstrakt barmhjertighetsarbeid ved siden av å distribuere Bibler.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fantastisk