søndag, november 01, 2015

Guds plan for Norden. Del 2

Her er andre del av artikkelserien til Gunnar Brudeli om profetiske ord for Norden. Første del ble publisert i går, lørdag 31.oktober 2015:

'Herren vill göra Nordens länder till en enda stor missionstation med et sterkt missioninteresse i riktning Europa. Jag har visionen om et nytt vikingatåg till Europa. Då tänkar jag på Europa-kampanjer med team av ungdom, som reser til Europas länder för att evangelisera. Men jag tänker också på andliga guerillagrupper, som reser til Europas städer på böneuppdrag för att i Anden strida emot mörkets makter för att befria människor och bana vägen för skördetider och Guds rike'. (Kjell Sjöberg: Andliga vikingar, side 135)

November 2006, et syn:
Ingen ting visste jeg om Kjell Sjöberg (1933-1997) den gangen. Siden har jeg lest flere bøker og hørt flere taler av ham. En profet før sin tid. Men i november 2006 fikk jeg et syn om noe av dette som var Kjell Sjöbergs visjon:

'Jeg sto på et stort kart over Europa. Plutselig blir alle de nordiske land farget blodrød. Så begynner det å flyte fire røde strømmer fra Norden nedover kartet, gjennom de europeiske landene og til Israel. Strømmene blir bredere og bredere og fylte til slutt alle land i Europa. Den vestlige strømmen gikk over Spania til Marokko og fulgte Middelhavskysten til Israel. Strømmene var mennesker som gikk med evangeliet for å re-evangelisere Europa. Strømmene hadde blodets farge. Oppdraget ville koste martyrers blod på veien tilbake til Jerusalem'.

Var dette fra Herren
eller var det noe fra mitt eget hode? Nasjonale bønnedager for Sverige i Filadelfiakyrkan i Stockholm i januar 2007 bekreftet synet. En pastor som hørte dette, sa etterpå: 'Det stemmer. Jeg har hatt presis det samme bildet'.

Planen ble å samle alle bønneledere for å søke Gud om Hans plan for Norden.

I Stockholm kom Gudrun Svensson fra Kalmar. Hun var leder for Kyrkbåtsfolket, en bønnegruppe i byen, og hun presenterte visjonen og arbeidet for sin gruppe. Gudrun ble invitert, men svarte spontant: 'Gjelder det Norden, må vi samles i Kalmar. Det er Nordens hovedstad. Det er en portstad og har nøklene til Norden!'

Selvfølgelig! Den gamle Kalmarunionen av 1397 ble underskrevet der. Det var en politisk enhet i Norden. 'Den nye Kalmarunionen' måtte skrives der. Den handler om Åndens enhet i Norden. Det er Guds plan.

La oss be fram denne enheten vi har i Jesus Kristus, - en enhet i Guds folk! Den er avgjørende viktig for vekkelse og gjennombrudd.

Ingen kommentarer: