fredag, november 20, 2015

Sørstatsbaptister går sammen med Det internasjonale bønnehuset i Kansas City

Ronnie Floyd (bildet), president for Sørstatsbaptistene, er en av hovedtalerne på 'One Thing' konferansen i International House of Prayer i Kansas City, 28.-31. desember i år.

'One thing' er en ungdomskonferanse om bønn, som samler 20.000 ungdommer hvert år. Ved siden av store bønne- og lovsangsmøter får også ungdommene del i solid bibelundervisning. Blant talerne i år finner vi ved siden av Ronnie Floyd, Micke Bickle, som er grunnleggeren av Det internasjonale bønnehuset, Reinhard Bonnke, Francis Chan, Daniel Kolenda og Allen Hood. Blant lovsangerne finner vi navn som Misty Edwards, Steffany Gretzinger, Amanda Cook, bare for å nevne noen.

Men det vekker oppsikt at både presidenten for Sørstatsbaptistene og den høyt profilerte Francis Chan, også han sørstatsbaptist, deltar på denne i altoverveiende pinsekarismariske bønnekonferansen. Det ville vært umulig for noen år siden, men viser at noe er på gang hva angår enhet blant bibeltroende over hele verden. Og bønn knytter kristne sammen på tvers av skillelinjene.

Om konferansen sier Ronnie Floyd:

'Det finnes ikke en stor bevegelse av Gud noensinne som ikke har begynt med ekstraordinær bønn blant Guds folk. Tiden er nå kommet for at vi må komme sammen for Gud med en klarhet og med enighet, en synlig enhet og i ekstraordinær bønn for en ny stor vekkelse og for at verden skal nås for Kristus'.

La oss huske dette store arrangementet i våre forbønner.

Ingen kommentarer: