lørdag, november 21, 2015

Be spesielt for Brussel og Belgia i kveld

Som mange av våre bedende venner vet har det vært - og er fremdels når dette skrives - full terroralarm i Brussel. Belgias statsminister sier åpenlyst til media at han frykter angrep flere steder i byen. Terrorberedskapen er på aller høyeste nivå.

Belgisk politi skal ha funnet våpen, eksplosiver og et kjemisk arsenal i en leilighet i bydelen Molenbeek. Mannen som eide leiligheten skal være arrestert. Dette kommer i tillegg til ryktene om at en av terroristene som står bak det blodige angrepet i Paris, skal befinne seg i den belgiske hovedstaden.

Våre bedende venner i Brussel - Brussel House of Prayer - har nettopp gått ut med en melding på sin Facebook side om at oppfordrer folk om å be hjemme. Det er vanskelig å ta seg frem i gatene i kveld på grunn av terrortrusselen. De ber bederne i Brussel om å avsette tid til å be for byen og for landet.

'Vi er vekterne på muren!'

De som kommer fram til bønnehuset vil be frem til midnatt.

Vi vil gjerne stå sammen med våre bedende venner i Brussel og i Belgia og oppfordrer norske bedere til å avsette tid til å be for den svært spente situasjonen i landet. La oss be spesielt om at politiet og sikkerhetstjenesten er i stand til å avsløre terroristene.

Ingen kommentarer: