lørdag, oktober 15, 2016

Tre bilder, tre land, tre historier

I forrige uke feiret den ukrainske byen Zaporozhye sin 1064'de fødselsdag. Studenter fra 'Skolen uten vegger' tok del i feiringen inne i den indre bykjernen. De satte opp bord med kristen litteratur og nådde med dette initiativet hundrevis av byens innbyggere med evangeliet.

Slike festivaler er svært populære i Ukraina, men etter at festivalene er over er problemene med ensomhet, fattigdom, krig og håpløshet de samme. Bøkene som ble delt ut tilbyr et svar på disse problemene. Zaporozhye, er lokalisert mellom den krigstrette Donetsk-regionen og Krim.


Dette bildet er fra Moldova, og viser ungdommer som har hatt ansvar for kristne sommerleire. Mange barn og ungdommer nås med evangeliet gjennom disse årlige leirene, som er svært populære.


Mot slutten av september holdt 'Skolen uten vegger', en av sine skoler i den nordlige Kaukasus-regionen av Russland. Til tross for vanskelighetene de kristne står overfor i denne svært turbulente delen av det veldige russiske riket, hvor kristne henges ut i media og opplever forfølgelse, har disse flotte kristne ungdommene fått fornyet sitt kall, fått nytt mot og er klare for ny innsats for å bringe evangeliet videre til byer og landsbyer i Nord-Kaukasus.

La oss huske disse ungdommene fra Ukraina, Moldova og Russland i våre forbønner.

Ingen kommentarer: