lørdag, juni 25, 2016

66 årig pastor og hans kone slått helseløs av illsinte hinduer i India

En kirke i det nordlige India er fremdeles stengt mer enn en måned etter at fire maskerte hindu-ekstremister stormet inn i en gudstjeneste og slo en 66 år gammel pastor bevisstløs.

Det er Morningsstar News som melder dette.

Etter at menigheten i Naupur i Janunpur distriktet i staten Uttar Pradesh, hadde sunget og bedt i forbindelse med gudstjenesten 22. mai, stilte Lalta Ram seg frem for å preke. Da er det at fire maskerte menn med store bambusstokker i hendene river opp døren til kirken og stormer inn. De roper ut anklager om at han tvinger folk til å omvende seg til den kristne tro, før de går til angrep på ham og mishandler ham med stokkene.

Vijay Bahadur, som er assisterende pastor i menigheten, forteller til Morningstar News at 'pastor Ram ble slått med harde slag mot både hode, legger og hender og at han fikk en djup flenge i hodet. Kona til pastor Rem, Sushila Devi, forsøkte å komme sin mann til unnsetning men ble også angrepet av de fire mennene og banket opp. Det samme ble fire andre kvinner som forsøkte å stanse de illsinte hinduene.

Sushila Devi brakk armen i forbindelse med mishandlingen og har fått sår i ansiktet.

Menighetens medlemmer våger ikke lenger å komme til kirken for å feire gudstjeneste.

La oss huske våre lidende trossøsken i India i våre forbønner.

Ingen kommentarer: