mandag, juni 06, 2016

Be for møtene med Will Graham

I dag starter Norgesturneen med Will Graham - barnebarnet til Billy Graham. Jeg vil gjerne oppfordre alle bloggens lesere om å be for disse møtene. Dette er en helt spesiell satsing for å nå Norge med evangeliet. Så la oss spesielt be om at mennesker som vanligvis ikke går til gudstjenester eller møter må finne veien til disse møtene, og at de får møte Jesus!

Møteturneen starter i Ishavskatedralen i Tromsø i kveld kl.19.30.

Neste møte holdes i Betel Trondheim. Det er den 8. juni og møtet begynner kl. 1930. 9. juni står Bergen og Credokirken for tur. Dette møtet begynner kl.19.00. 10. juni holdes møtet i Tabernaklet Haugesund. Dette møtet begynner kl.19.30. Møteturneen avsluttes 12. juni Filadelfia Vennesla kl.19.00.

Bak møtene står Billy Graham Association i samarbeide med lokale menigheter.

La oss be om at folk på hvert enkelt sted benytter anledningen til å be med seg en ikke-kristen venn!

Det er planlagt at Franklin Graham skal til Norge i pinsen neste år, men det er ennå ikke helt avklart. Be gjerne om at disse møtene kan holdes. Vi trenger virkelig å løfte frem igjen evangeliet for Norges befolkning på nytt! Det holdes nesten ikke utadrettede evangeliske møter lenger, så vi trenger en slik satsing som vi nå håper kan finne sted i hovedstaden neste år med Franklin Graham.

La oss be om at møtene med Will Graham blir så vellykkede at Billy Graham organisasjonen vil satse på Norge neste år!

Ingen kommentarer: