tirsdag, juni 28, 2016

Til de som sprer muslimhat på Internett og Facebook

Verdensevangelisten Christopher Alam (bildet), født av muslimske foreldre, fant frelsen i Jesus i 1975, og ble fra dag en forfulgt for sin tro. Nå har han noe svært viktig å si om den frykten mange opplever i forhold til muslimer. Dette burde alle kristne lytte til. Christopher Alam er en mann med stor integritet:

"Til alle disse gode kristne jevnlig posterer rabiate anti-muslimske uttalelser på Facebook, og til alle deres venner som trykker 'liker' på deres kommentarer eller som poster kommentarer for å ildne dem opp - kan jeg foreslå at du leser enda en gang til Matteus kapittel 5-7?

Eller kanskje du hører med blant dem som ikke bruker noen særlig tid med å lese evangeliene, ditt verdensbilde hentes fra andre kilder på TV og Internett. 

Jeg finner disse innleggene dine svært støtende, og jeg skal fortelle deg hvorfor:

Ja det var muslimer som forfulgte meg når jeg ble en kristen, men det var også muslimer som risikerte sine egne liv og sin egen karriere for å hjelpe meg til å unnslippe døden. Ville du gjøre det for noen?

Jeg har mange muslimske slektninger og venner som har vist meg stor kjærlighet, medfølelse og vennlighet og har fortsatt med det.

Dette beviser for meg at de av dere som tror at 'alle muslimer er onde' eller 'det finnes ingen gode muslimer' er uvitende mennesker som ikke har noen peiling om hva dere snakker om. 

Sannheten er at Jesus døde for muslimene også, på nøyaktig samme måte som Han døde for deg og meg, og ved å huse og spre et slikt hat på Internett så diskvalifiserer du deg fra evangeliets gjerning. Når den siste store innhøstingen av sjeler i den muslimske verden kommer, vil ikke du være en del av den, fordi du selv har valgt å diskvalifisere deg. Tenk litt over det - vil du virkelig det? Skulle ikke du heller dele Kristus med muslimene og be for dem?

Så vær så snill å gå tilbake til Bergprekenen og les den og mediter på den!

---
Oversatt med vennlig tillatelse fra Christopher Alam til norsk av Bjørn Olav Hansen (C).

Ingen kommentarer: