mandag, juni 13, 2016

Ni døpt i Kroatia søndag gjennom pionerarbeidet til Øystein Sandtorp

Jeg gleder meg stort over at evangeliet vinner fram i Kroatia. Ni personer ble i går døpt i nyplantede menigheter i Virovitica og Durdenovac (bildet).

De ni er vunnet gjennom pionerarbeidet som Øystein Sandtorv driver i Kroatia. Og de ni er ikke alene. Det står like mange  dåpskandidater for tur! Sandtorv forteller at det også blir dåp senere i år.

De ni er blitt frelst i løpet av det siste halve året. Pastor Sinisa, som står til høyre på bildet, er Øystein Sandtorvs nærmeste medarbeider i Virovitica. Han kommer opprinnelig fra Makedonia.

"Hver enkelt av disse har sterke vitnesbyrd å dele om Jesu forvandlende makt. Det er bare så fantastisk at frelse er et nytt liv som spirer fram. Vi kan så, vi kan vanne, men Gud gir vekst," skriver Øystein Sandtorv i en personlig melding til meg i går kveld.

Øystein Sandtorv, er grunnlegger og leder av Godt Nytt hjelpen. Han er fra Kvinesdal, men oppholder seg i Kroatia store deler av året, hvor han sammen med sin kone driver pionerarbeid på en rekke steder. Arbeidet er i vekst og Sandtorv og hans medarbeidere er i stort behov for å få med seg menigheter i Norge som kan stå sammen med dem i forbønn og økonomisk støtte. Du må gjerne ta kontakt direkte med Sandtorv på denne adressen om du ønsker å stå med: osandto@gmail.com

Ingen kommentarer: