lørdag, april 01, 2017

En liten orientering

Først må jeg si at jeg er lei meg for at jeg ikke har fått svart på alle eposter og telefoner den siste tiden. Dagene strekker ikke til for å få unna alt, så jeg ber om at dere må ha enda litt tålmodighet med meg. Jeg svarer så fort jeg kan. Har du ikke fått svar på en stund kan det hende jeg har oversett noen eposter, kan du kanskje sende dem på nytt?
Livet er litt uoversiktlig og utfordrende for tiden: May Sissel opereres på mandag. Vi er veldig glad for forbønn for operasjonen og dagene etterpå. Jeg har noen flere utfordringer med helsa, med skjelvinger i tillegg til det andre. Nylig fikk jeg også vite at en rekke blodprøver viser veldig lave verdier på både det ene og det andre. Livet gås saktere.
I morgen taler jeg i Brumunddal baptistkirke kl.11.00 og neste søndag taler jeg på kveldsmøtet på bønnekonferansen OUTCRY i Voss. Mandag skal jeg ha seminar samme sted. I tillegg holder jeg på å skrive en ny bok.
Jeg er så takknemlig for å kunne være i tjenesten. Hadde jeg satt meg ned nå hadde jeg blitt sittende. DET er ikke noe alternativ for meg. Takk til alle dere som står med oss i bønn.

Ingen kommentarer: