lørdag, april 08, 2017

Kina: To sør-koreanske pastorer arrestert for å ha hjulpet nord-koreanere

Kina har nå offisielt bekreftet at de har arrestert to sør-koreanske pastorer. Det er Radio Free Asia som melder dette. De to sør-koreanske pastorene er anklaget for hjulpet nord-koreanske avhoppere med å komme seg inn i Kina.

De to sør-koreanske pastorene ble arrestert i februar sammen med sine koner. Arrestasjonen er først blitt kjent nå. De to konene er blitt løslatt. Forberedelsene til rettsaken skal være i gang.

Det er nå et økt spenningsnivå mellom Kina og Sør-Korea på grunn av rakettsystemene USA nylig utplasserte i Sør-Korea. Kina arbeider for tiden intensivt med å spore opp ikke bare kinesiske kristne, men også utenlandske misjonærer, og da særlig de som arbeider med å hjelpe nord-koreanere.

Navnene på de to sør-koreanske pastorene er hemmeligholdt. De skal ha blitt arrestert i det de gikk ombord i et fly fra Qingdao i den østlige Shandong provinsen i Kina. Flyet skulle til Sør-Korea.

La oss be for de to sør-koreanske pastorene, deres koner og deres menigheter og la oss be for arbeidet med å hjelpe nord-koreanere som forsøker å komme seg ut av Nord-Korea.

Ingen kommentarer: