torsdag, april 06, 2017

IS erklærer krig mot Kina - de hadde nok ikke ventet seg denne reaksjonen

Vekkelsene i Kina har ført til en betydningsfull vekst hva angår den kristne tro og innflytelsen fra kristne endrer den kinesiske kulturen. Det befinner seg nå kristne på på hvert nivå i kinesiske samfunnet. Beregninger viser at det i dag finnes 150 millioner kristne i landet.

"Dette er ekstremt bekymringsverdig for fienden," skriver forfatteren og Kina-eksperten, Eugene Bach, i en kommentar på nettsiden til "Tilbake til Jerusalem-visjonen" i dag.

Han legger til: "Fordi Kina er verdens mest befolkede nasjon og sitter midt inne i det såkalte 10/40 vinduet - hvor vi finner de fleste nasjonene som er stengt for evangeliet."

I følge Eugene Bach får "Tilbake til Jerusalem-visjonen" stor oppmerksomhet blant mange muslimske nasjoner fordi de vet at de er de siste festningsverkene for Anti-Krist mellom Kina og Jerusalem.

I februar truet IS Kina for aller første gang. Trusselen var rettet direkte mot det kinesiske folk for å skremme dem til å underordne seg.

"Men responsen fra Kina var nok ikke forventet i det hele tatt. Ikke bare nektet kineserne å vise frykt, menighetene i landet svarte med å plante enda flere menigheter i muslimske områder av landet og sendte ut enda flere misjonærer til muslimske land," skriver Eugene Bach.

Nylig gav "Tilbake til Jerusalem-visjonen" støtte til åtte nye menigheter i Irak, som alle består av tidligere muslimer som er kommet til tro på Jesus som deres Frelser og Herre.

Ingen kommentarer: