torsdag, august 02, 2018

Takk for all støtte og omsorg - og takk til Kjell Sørsdal

Takk for all støtte og forbønn i en krevende tid. Krevende med hensyn til sykdom og krevende med hensyn til den daglige sjikanen fra Kjell Sørsdal.. Men jeg må få benytte anledningen til også å takke ham. Hans henvisninger og løsrevne setninger fra bloggen min som han gjengir på sine mange Facebook-sider, i den ene hensikt å ramme meg og stille meg i et ufordelaktig lys, fører nå til at bloggen har fått flere tusen nye lesere, som vil lese hva jeg egentlig skriver - ikke utdragene Sørsdal presenterer - og som tas ut av konteksten.

Dette skaper igjen enda mer støtte i form av kommentarer, eposter, telefoner og besøk. Kanskje ikke helt slik Kjell Sørsdal og Reinert Vigdal hadde tenkt seg og håpet på.

Takk også for alle gode råd jeg har fått, og som jeg velger å lytte til. Jeg fortsetter som før med det jeg er kalt til og konsentrerer meg om det. Takk igjen for alle de gode tilbakemeldingene fra så mange mennesker. Det gir inspirasjon til å fortsette å arbeide med forsoning og byggende arbeid mellom søsken fra mange trossamfunn.

Ingen kommentarer: