fredag, august 03, 2018

Et profetisk budskap til meg - og kanskje til flere

I går fikk jeg del i et profetisk budskap som berørte meg sterkt. Det ble gitt av Christy Johnson. Jeg har oversatt deler av det, fordi jeg tror flere enn meg kan ha glede og nytte av å lese det. Dette ordet gikk rett inn i det jeg opplever for tiden:

"I det jeg så en Kookaburra (bildet) fra vinduet mitt i dag, la jeg merke til at den ble plaget av en gruppe australske småfugler som kalles 'bråkete mindreårige'. Kookaburraen var nede på bakken først og kjempet iherdig for å komme seg unna denne gruppen med småfugl som samlet seg i grupper som med presisjon gikk til angrep igjen og igjen. Endelig løftet Kookaburraen vingene og fløy opp i et høyt tre, hvor disse bråkete småfuglene ikke kunne nå den og de ga opp angrepet.

Jeg har tenk på hvordan denne Kookaburraen profetisk representerer glede og latter. Den er kjent for sin latter som høres som et ekko i det området av Australia hvor jeg bor. Den er også en rovfugl fordi den er en kjøttetende fugl, lik en ørn. I dette øyeblikket talte Den Hellige Ånd til mitt hjerte:

"Christy, din glede har vært under angrep, fienden har sendt nådeløse 'mindreårige', bråk og distraksjon for å stjele fra deg Min glede inne i deg. Det er tid for å fly og kjempe, komme opp fra bakken, komme høyere opp inn i mitt nærvær igjen hvor disse små distraksjonene ikke kan nå deg."

Umiddelbart kom jeg til å tenke på ordene fra Høysangen 2,15:

"Fang revene for oss, de små revene som ødelegger vinmarkene. For våre vinmarker står i blomst."

Jeg hørte Den Hellige Ånd si: "Vil du fange disse små revene som skaper problemer, disse slu lille revene som hindrer vår relasjon. For de hjemsøker vår blomstrende kjærlighets vinmark for å ruinere det jeg har plantet i deg. Vil du fange dem og fjerne dem for meg? Vi vil gjøre det sammen."

Så langt Chrisry Johnson fra Australia.

Jeg kjenner meg så godt igjen i dette. I de siste ukene har slike 'bråkete småfugler' forsøkt å stjele gleden fra meg. Derfor vil jeg lik denne fuglen heve vingene og fly høyt inn i Guds gode nærvær. "Tilgi meg, Herre, for at jeg har lånt øre til de som ikke vil meg vel og som er ute etter å ødelegge det intime forholdet til Den Hellige Ånd. Jeg er avhengig av å høre Din stemme. Da må jeg opp fra bakkenivå, og høyere opp."

Christy Johnson hørte tydelig Herren si at Han gjenopprettet gleden og hørte Ham synge over mennesker. Jeg ber om at det er meg Han synger sine kjærlighetssanger over.

La oss ikke låne øret til 'våre brødres anklager', eller la oss bruke i hans ondskapsfulle tjeneste. Han er bare ute etter å stjele, myrde og ødelegge.

Foto: Wikipedia

Ingen kommentarer: