torsdag, august 23, 2018

Uhyggelige signaler fra AUF

Det kommer urovekkende, ja, skremmende  og uhyggelige signaler fra AUF. I forkant av landsmøtet til Arbeidernes Ungdomsfylking 18.-21. oktober har et enstemmig sentralstyre foreslått radikale endringer av dagens abortlov. Forslaget, som med stor sannsynlighet vil bli vedtatt på landsmøtet innebærer å utvide grensen for selvbestemt abort fra 12 til 18.uker. I tillegg vil AUF fjerne abortnemdene som i dag avgjør om kvinner kan avslutte svangerskapet etter 12 uker.

Det er Vårt Land som skriver om dette i dag.

Avisen har også intervjuet lederen for AUF, Mani Husseini, som uttaler at han tror Arbeiderpartiet blir med på AUF's forslag.

Det er grunn til å minne om at når man er gravid i uke 18 er barnet egentlig 16 uker gammelt. Det er omtrent 13 cm langt og veier knappe 200 gram. Barnet har nå begynt å sparke og stupe kråke. Allerede i uke 18 ser fingre og tær ferdige ut og de små merkene som skal bli barnets fingeravtrykk begynner å komme til syne. Barnet har til og med begynt å gjespe og i uke 18 har barnets nervesystem har utviklet seg og man kan se hvilket kjønn barnet har.

Disse barna åpner nå AUF for kan drepes i mors liv! Det er uhyggelig hvor langt vi er kommet.

"Som foster så Dine øyne meg..." (Salme 139,16)

Ingen kommentarer: