søndag, august 19, 2018

En oppdatering - august 2018

Her kommer en liten oppdatering til de som ber for oss: I snart fem uker nå har jeg vært veldig kvalm og kastet opp stort sett hver eneste dag. Det er krevende med insulinavhengig diabetes. Finner ikke ut av hvorfor. Det er i hvert fall en effektiv slankemetode. Har gått ned snart seks kilo. Merker mer kroppstivhet og skjelvinger etter at jeg har sluttet helt med medisiner mot Parkinsons. Vanskeligere å spise. Fastlege og nevrolog på ferie, så det tar ennå noen uker før jeg får rådført meg med dem. Men jeg avklarte med dem før jeg trappet ned og faset ut medisinene for Parkinsons. Heldigvis førte det til at jeg ble mindre svimmel, men fortsatt er jeg ikke helt fri.

Jeg fortsetter å gå tur med ballen min. Utrolig hvordan det fungerer, men det er klart at når jeg ikke får i meg særlig med mat, blir man lettere sliten. De andre helseutfordringene med hjertet og lungene, bidrar jo også til det.

Nå starter vi snart opp igjen med møtevirksomheten. 2. september skal jeg tale i Pinsekirken Kolbotn, 9. og 23. september i Brumunddal baptistkirke, 30. september skal vi være med på 40 års jubileet til Den internasjonale baptistkirken i Sandvika - samme dag som jeg fyller 60 år - helgen 6.-7. oktober skal vi ha bønneseminar i Notodden misjonskirke, og den 14. oktober taler jeg på "stor-søndag" i Oppdal, som er et samarbeide med alle menighetene der. 20.-21. oktober gleder vi oss veldig til det årlige seminaret i Sannhetenes Ord Bibelsenter, og 28. oktober taler jeg på et kveldsmøte i Brumunddal baptistkirke. 3.-4.november er det bønneseminar i Gardermoen kristne fellesskap, 11. november taler jeg i Brununddal baptistkirke, og 16.-18. november underviser jeg på en Alpha-weekend i Hånes frikirke, og 25.november i Toten frikirke, mens vi befinner oss i Stjørdal Misjonskirke 2. desember.

Takk til alle dere som ber. Jeg trenger MYE forbønn. Det er et daglig under at jeg står på beina. Det takker jeg Gud for. Be for May Sissel. Jeg blir mer og mer avhengig av hennes hjelp. Det blir mye på henne.

Takk til alle dere som står sammen med oss. Takk for omsorg, gode meldinger og praktisk hjelp! Dessverre klarer jeg ikke å svare like raskt som før. På riktig dårlige dager klarer jeg ikke å ta telefonen, og å svare på tekstmeldinger er veldig utfordrende. Da må jeg ta ibruk SIRI-funksjonen på IPhonen min, og det tar litt tid. Så jeg ber dere ha tålmodighet med meg.

Jeg skal forsøke å komme med månedlige oppdateringer - og ellers ved behov - om tjenesten vår. Det kommer snart en presentasjon av den i form av en artikkel på bloggen.

Ingen kommentarer: