tirsdag, august 21, 2018

Et mirakel

Jeg bruker sjeldent ordet 'mirakel', men dette er virkelig det!

Min gode venn, Rodney W. Burton, kjent fra blant annet Den nasjonale bønnekonferansen på Grimerud, hvor vi brøt brødet sammen i en forsoningshandling foran alle deltagerne, forteller om en fantastisk helbredelse som skjedde med deres egen datter her om dagen. Jeg har hans tillatelse til å oversette og dele denne historien med dere:

"For fire uker siden ble vi fortalt at Joanna (bildet) hadde problemer med hoften sin. Hun manglet en stor del av hoften sin fordi den ikke var fullt utvokst. Rosa, legen og jeg så på røntgenbildene, og det var ikke vanskelig å se at den ene hoften ikke var lik den andre. Det var en stor krumning på hennes hofteben. De fortalte oss at dette var en barnesykdom og at det ville ta omlag to år før dette bedret seg.

Som familie stilte vi oss rundt henne og ba om at Herren måtte helbrede henne.

Dagen etter ga hun meg krykkene og sa: "Jeg trenger ikke disse lenger." Jeg sto der som et stort spørsmålstegn. Hun sa: "Jeg har blitt helbredet, så jeg trenger dem ikke lenger." Jeg var undrende. Vi dro tilbake til en avtalt time med sykehuset og to leger så på Joanna`s hofte bare for å finne at hoften var fullt utvokst og hadde ingen mangler."

Det er lov å si halleluja!

Ingen kommentarer: