søndag, april 25, 2021

SV vil drepe barn inntil 22 uke

Det er grusomt og nesten ikke til å holde ut, men landsmøtet i Sosialistisk Venstreparti, sa  denne søndagen ja til drap av barn til grensen for levedykighet. Dermed føyer SV seg inn i rekken av rødgrønne partier, som har liberalisert abortpolitikken sin denne våren. SV får nå Stortingets mest liberale abortpolitikk sammen med Partiet Rødt. Sammen med Arbeiderpartiet har SVog Rødt fratatt barnet i mors liv alle rettigheter til å få leve og vokse opp, 

Ved 18 svangerskapsuke kommer rettsvernet til fosteret inn med full styrke etter dagens lov, men vinner Arbeiderpartiet valget og får med seg SV med seg i regjeringsforhandlingene vil Senterpartiet stå overfor et kolosalt press om å endre abortloven. Som kjent gikk Arbeiderpartiet på sitt landsmøte nylig inn for å kunne drepe barn inntil 18 uke, mens SV nå vil få drepe barn inntil 22 uke.

Som kristen sørger jeg over den tilstanden og mørke landet vårt befinner seg i. Det sier mye om oss at barnet i mors liv er rettsløst. Hvem vil fortsette å kjempe for de svakeste og mest ubeskyttede?

Ingen kommentarer: