tirsdag, april 12, 2011

100 messianske ungdommer fra 18 menigheter i Israel samlet til ungdomsleir

100 ungdommer fra 18 forskjellige messianske menigheter i Israel befinner seg for tiden i simulert beduinleir. Selv om påsken ennå ikke har kommet er det påskeferie for skoleungdom i Israel. Det er i år 10 år siden den første "Katzir" leiren ble arrangert. "Katzir" er hebraisk for "høst".

De messianske ungdommene er kjempeglade for å kunne komme sammen som troende. De står nokså alene i den daglige skolesituasjonen. Her kan de lese Bibelen sammen, be og lovsynge. Og her treffer de gamle og nye venner. Arrangementet betyr mye for mange av disse ungdommene i en heller tøff hverdag.

Ungdomsleiren startet i går og varer til og med i morgen. Vi oppfordres til å være med på å be spesielt for årets samling.

1 kommentar:

Broder i Kristus sa...

Gud velsigne disse barn av deg så dem kan føle din kjærlighet.hvis det er din vilje vil alle be i samme tempel snart Gud når antikrist i tempelet slipper taket så det lan bygges ett tempel til alle som elsker deg.Jeg vet at du har lagt nød i muslimene til å støtte ett tempel for alt folk som elsker Jesus.Alle skal få ha sin kultur men alle elsket Jesus og Jødene skal bli elsket når Jesus snart kommer. Se på treet dem troende Jøder ,muslimer og kristene søker sammen mot djevelens krig og blod som fyller jorden.Vi skal se at Jesus kaster den gammle verdens antikrist ånd ut med han som står bak muren mellom mennesket på alle sider. Gled dere Jødet for møtene har startet for å forbrede fredsriket mellom menneskene. Det jeg sier vet dere for ledere har alt fått vite at dem nye tid er nær.