tirsdag, april 19, 2011

Stadig flere kommer til tro i Burma, blir døpt og lagt til menigheten

Det er spennende å lese om det Gud gjør i Burma i menigheten hvor Thaung Ngaih Lian er pastor. Jeg fikk et brev fra ham i dag hvor han med begeistring an fortelle at fire ungdommer tok imot Jesus som sin Frelser og Herre på en ungdomsleir som ble arrangert 13.-16. april. I tillegg til de fire ble seks ungdommer som hadde tatt imot Jesus på et tidligere tidspunkt døpt under leiren og tillagt som medlemmer av baptistmenigheten Lian er pastor for.

I tiden 13.-16. april arrangeres det årlig en kulturfestival og som følges av det burmesiske nyttår som er i dag. Dette er en vannfestival av hedensk opprinnelse hvor folketroen vil ha det til at man kan vaske vekk sine synder. Baptistmenigheten til Lian benyttet denne anledningen til å invitere unge mennesker til kirken for å gi dem undervisning om hva kristen tro handler om.

Ungdomsleiren var lagt opp slik at det var en god kombinasjon av lek og moro, sammen med forkynnelse av Guds ord. Menighetens egne ungdommer deltok sammen med en god del ikke-kristne.

Pastor Thaung Ngaih Lian forteller at han underviste både på formiddagene og kveldene, og "Den Hellige Ånd beveget seg mektig blant ungdommene og overbeviste dem om at de trengte en Frelser i deres hjelpeløshet. Jeg fryder meg over å se syndere omvende seg," forteller han i brevet.

Under mottoet hentet fra Jer 8,20: "Sommeren er forbi, høsten er til ende, men vi er ikke frelst", gikk pastor Lian gjennom Bibelen fra 1.Mosebok til Åpenbaringen for å vise hvordan frelsen er tilveiebragt i Jesus Kristus.

Pastor Lian ber om forbønn for ungdommene som nå har tatt et standpunkt for Jesus fordi disse vil møte forfølgelse også fra egen familie. Han ber om at de må vokse i tro og kjennskap til Jesus.

Baptistmenigheten til pastor Lian trenger fremdeles 1000 USD for å fullføre menighetsbygget sitt. Vær også med på å be om at disse pengene kommer inn.

På bildet ser vi en av ungdommene ble nylig ble døpt.

Ingen kommentarer: