tirsdag, april 05, 2011

Ungdommer samlet inn 1,2 millioner til bibeloversettelse i Mali

College studenter som deltok på The Passion Conference i Fort Worth i helgen gav 227.000 USD eller drøyt 1,2 millioner norske kroner til et fond som skal sikre oversettelsen av Bibelen til Mali i Vest-Afrika! Det kaller jeg et skikkelig offer for en veldig god sak!

Folkegruppen som nå skal få Guds ord på sitt eget språk har ikke tidligere hatt denne muligheten, men takket være den enorme pengegaven vil denne folkegruppen på 500.000 mennesker få muligheten til å lese 90 bibelhistorier på deres eget språk i løpet av de neste fem årene.

The Passion Conference arrangeres av 52 år gamle Louie Giglio (bildet). Han startet The Passion Movement som et direkte kall fra Gud etter sin fars død. Louie Giglio er uteksaminert ved Southwestern Baptist Theological Seminary. The Passion Movement arbeider blant studenter i USA og har til nå samlet nærmere en million universitetsstudenter til konferanser og seminarer. Et av målene med disse arrangementene er å øke misjonsbevisstheten blant unge mennesker.

Målet var å samle inn 220.350 USD til prosjektet i Mali. Det klarte man med god margin. Når alle pengene var talt opp var det kommet inn 227.418 USD.

Ved tidligere konferanser har man samlet inn penger til mikrofinansieringlån for fattige i Afghanistan, mat for ett år for barn i Sør-Afrika, hus for jordskjelvrammede i Haiti og hjelp til barn med vannhoder i Uganda.

Ingen kommentarer: