torsdag, august 14, 2008

Ny viktig blogg om forfulgte kristne

Jeg minner om den nye bloggen: www.martyrkirkensvenner.blogspot.com hvor du finner informasjon om forfulgte kristne, deres familie og menighet. Her får du informasjon som vil gjøre det lettere for deg å be mer målettet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hadde vært mulig for deg å dele med bloggens lesere noe fra ditt møte med Richard Wurmbrand?

Jeg holder nå på å lese bøker om han.

Stener

Anonym sa...

Ja,BjornOlav,jag har tagit in din nya blogg,och jag vill vara med och be för de förföljda!
En annan sak BjornOlav jag meilade till dej för ungefär två dar sedan,och där skrev jag att det kommer en tidning till dej som heter Hemmets Vän.Jag har den själv,och jag ringde till redaktionen och bad dom sända ett ex. till dej. Titta på sid 3 i tidn. där det står om vart är pingstf.på väg.En som jag känner har skrivit art.Samt på sid. 6 där det står om under i katolska kyrkan.
Jag är allena nu i två veckor,för Marcos åkt till Spanien,det var lite problem där med hans systers son,tror det är droger.Samt den här Pedro hans svåger som jag skrivit om till dej ligger på lassarettet,och mår dåligt.
Så nu är marcos därnere i Las Palmas för att om möjligt kunna hjälpa dom.Därför BjornOlav,så vill jag be om förbön för både mig här hemma och för min make,att vi båda på var sitt håll får vara i Herrens händer!
Ha en bra dag BjornOlav,och Guds välsignelse.
Karin