mandag, september 22, 2014

Et forunderlig profetisk budskap, del 2

Her følger andre del av artikkelen om den forunderlige profetien den ortodokse munken, Serge Kashirin, formidlet til baptistpastoren, Hermann Hartfeld:

'I Russland vil det fremstå en diktator som kommer fra KGB, og som vil bli mye listigere og farligere enn Stalin. Han vil forsøke å gjenreise Sovjetunionen. Han vil tilpasse seg Den russisk ortodokse kirke og 80 prosent av den russiske befolkningen vil støtte ham blindt. De blir slått med blindhet og støtter diktatoren reservasjonsløst.

Han vil med alle midler forsøke å gjenreise Sovjetunionen, Russland vil igjen bli et diktatur og de kristne vil få det mye verre enn i dag.

De vil forsøke å arrestere deg ved første anledning de får i Russland og du vil ende ditt liv i et russisk fengsel. Sett ikke din lit til dine russiske slektninger, de arbeider for den russiske ettterrettningen. 

Nikolai vil dø i USA'.

Husk at fader Kashirin - som her sees på bildet sammen med mor til Hermann Hartfeld og en kvinne ved navn Katja - kom med denne profetien i 1963! 

Hermann Hartfeld forteller at han ikke trodde på dette budskapet. 

(fortsettes)

4 kommentarer:

Kjell Andersen sa...

Dette minner mye om det Herren åpenbarte for pastor Wilkerson i 1973 som han omtalte i Visjoner.
Spennende tider Bjørn. Må Gud velsigne oss i denne tid.

Bjørn Olav sa...

Ja, det minner om David Wilkersons profetiske syner. Det er litt mer igjen av denne artikkelen, som skal oversettes, men originalen er på tysk og det er ikke min sterke side.

Sannelig er det spennende tider. Må Herren rikelig velsigne din viktige tjeneste i Kristi kropp.Takk for at du står på klippefast grunn.

Slettli Oustorp sa...

Når får vi neste del av artikkelen?
Takk for at du skriver... fortsett det gode arbeidet...!!

Gud velsigne deg.
Johannes.

Bjørn Olav sa...

Den kommer i løpet av søndag 5 eller mandag 6. oktober.