lørdag, oktober 11, 2014

Gud svarer på bønn

I fjor sørget US Center for World Mission for å gi relevant bønneinformasjon til tusenvis av kirker i Latin-Amerika, slik at de kunne be konkret og målrettet Pashtunerne, en av de største unådde folkegruppene i verden.

Pashtunerne teller 30 millioner mennesker, og da har vi regnet med Talibanerne, som hører til denne folkegruppen i Afghanistan.

'Hvis du lurer på om bønn virkelig utgjør en forskjell, så er dette et veldig godt eksempel,' sier David Taylor i US Center for World Mission til journalist Mark Ellis i Assist News Service.

Kristne program er sendt via radio til pashtunerne i mange år nå, og de som sender programmene har mottatt omlag 60 responsbrev i måneden.

'Når tusenvis av menigheter i Latin-Amerika begynte å be for pashtunerne begynte disse radiostasjonene å motta først hundrevis, så tusenvis, av responsbrev hver måned', forteller Taylor, og legger så til: 'På samme måte som i Jesu lignelse kunne ikke disse klare å ta imot all denne fisken, så de spør nå andre om hjelp for å kunne håndtere denne kolossale interessen for evangeliet'.

La oss stå sammen med våre latin-amerikanske venner og be for denne unådde folkegruppen, og takke Gud for alle de som nå viser interesse for evangeliet.

Bildet viser en jente fra pashtunfolket.

Ingen kommentarer: