fredag, mai 12, 2017

Med Nasjonalt bønneråd i bønn for vakre Norge

Når disse linjene skrives har jeg nettopp kommet hjem fra Oslo. Mesteparten av dagen i dag har jeg tilbrakt sammen med styret for Nasjonalt bønneråd.

Det var så godt å treffe gode venner igjen, og ikke minst få muligheten til å be sammen igjen! Øse sitt hjerte ut for Guds ansikt. Denne gangen ble det naturlig nok mye bønn for Norge. For den store, forunderlige gaven det blendende vakre landet vårt er! Det er så mye vi tar for gitt. Men vi har så uendelig mange gode grunner for å takke. For alle naturressursene, for hav og fjord, fjell og vidde, for alle dyrene, for skogene, fossene, fisken, for at vi nok en gang kunne feire 8. mai og snart 17.mai i frihet - enda en gang.

Så vi takket lenge. Godeste Hanne Eliassen som var med oss over Skype tok frem gitaren og sammen sang vi "Fagert er landet". Fantastisk!

Og så fortsatte vi å be for kongen og hans hus, storting og regjering og det kommende stortingsvalget, for Håpets festival med Franklin Graham og for mye mer.

Og så samtalte vi lenge om hvor vi befinner oss åndelig i vår nasjon akkurat nå. Da skapes det nød om at Gud må gripe inn. Men vi gleder oss også veldig over det Gud gjør, ikke minst at så mange unge mennesker kalles inn i en bønnens tjeneste for denne nasjonen.

Nå skal jeg hvile. En slik dag tar også på kreftene for en med de helseutfordringene jeg har, ikke minst etter at jeg fikk Parkinsons. Men jeg har ikke tenkt å trekke inn årene. Det er fantastisk å få være med på det Gud holder på med. 22. mai har jeg fått time hos nevrolog. Takk til alle dere som ber for May Sissel og meg og vår lille familie.

Fagert er landet du oss gav,
Herre, vår Gud og vår Fader!
Fagert det stig av blåe hav,
soli ho sprett og ho glader,
signar vårt land i nord og sud;
soleis di åsyn lyser, Gud,
over vårt Noreg i nåde.

Anders Hovden 

Se denne vakre filmen med Helene Bøksle:

https://www.youtube.com/watch?v=d30mzO7LTwM

Ingen kommentarer: