torsdag, august 10, 2017

Husmenighetene bryter ny mark i den vestlige delen av Kina

Kinesiske husmenigheter bryter ny mark i den vestlige delen av landet.

Det er bladet Ljus i Öster som melder dette i sin sommerutgave.

De siste 20 årene har den kristne forsamlingen vokst eksplosjonsartet. Og det til tross for forfølgelser. Men den kolossale vekkelsen har stort sett berørt de østlige delene av Kina.

Det er den vestlige delen at majoriteten av landets minoritetsbefolkning bor. I hele Kina finnes det mer enn 550 folkegrupper. Mer enn 450 av dem tilhører det som regnes som unådde folk, i følge opplysninger hentet fra Joshua Project og Operation China. Det innebærer at de ikke har tilgang til Bibelen på sitt eget språk og at det finnes veldig få kristne.

Ljus i Öster kan fortelle at 200 nye arbeidere og misjonærer fra husmenighetsbevegelsen i Kina fikk opplæring i 2016 og skal nå bosette seg i den vestlige delen av Kina for å vinne nye mennesker for Jesus. Den svenske misjonsorganisasjonen er med på å sponse 25 av disse nye misjonærene.

I vestlige delen av Kina trenger man en annen strategi for å nå mennesker med evangeliet. Her må man møte mennesker ansikt til ansikt på en diskret måte. La oss be for dette nye misjonsfremstøtet i Kina.

Ingen kommentarer: