fredag, august 25, 2017

Nå er det på tide å tenke seg om!

Nå må vi tenke oss om! Vi bør være obs når en statsråd ønsker å sette menneskerettighetene til side. Jeg forundrer meg stort over at kristne kan være med på dette.

Sylvi Listhaug (bildet) vil altså internere mennesker som har fått avslag på sin søknad om opphold og som ikke kan sendes tilbake til hjemlandet i egne leire. I praksis betyr det fengsel. Dette betyr også at våre kristne trossøsken, som har fått avslag på sin asylsøknad, og ikke kan sendes tilbake til hjemlandet, settes bak lås og slå! Har du tenkt på det du som vil stemme FrP ved valget? Tenk om det var du og din familie som måtte flykte fra en fremtidig forfølgelse av kristne i Norge, og søkte tilflukt i et annet land, og opplevde at deres medsøsken i det landet fratok dem elementære menneskerettigheter og fikk dem fengslet! Er det ok?

Allerede nå er kristne som kommer til Norge under hardt press av nåværende regjering. Har de fått avslag på sin asylsøknad - og det opplever mange kristne - mister de retten til å kunne ta seg arbeid, retten til skolegang, de må betale legeutgifter selv. Noen av disse kan ikke reise tilbake til hjemlandet, og må være her. Men barna deres skal altså ikke få noen skolegang. Det betyr at det vokser opp en generasjon barn i dette landet som er blitt fratatt muligheten til skole og utdannelse. Er det slik vi skal behandle mennesker i nød?

Jeg skriver sjeldent om partipolitikk, men nå må vi reagere. Dette kan vi ikke sitte stille å se på. Vi må verne om menneskerettighetene. Vi påtaler menneskerettighetsbrudd i Kina, Nord-Korea, Iran, bare for å nevne noen eksempler, men vi vil altså støtte en statsråd som vil frata våre trossøsken de samme rettighetene i Norge!

Foto: Wikipedia

Ingen kommentarer: