torsdag, mai 03, 2018

En oppdatering om bil-situasjonen vår

Her kommer en liten oppdatering om bil-situasjonen vår. Først av alt, hjertelig takk til alle dere som har bidratt. Vi er overveldet av givergleden. Så langt har det kommet inn kr. 21.000.-

I går skjedde det som vi minst av alt ønsket oss. Bilen vår brøt fullstendig sammen. Dermed står vi nå helt uten bil, og vi kan ikke gjøre regning med å få igjen noe for denne bilen. Vi hadde jo håpet på å få noe igjen for den gamle bilen vår slik at vi kunne legge dette inn i en annen bruktbil. Men nå har det toget gått. Det haster dermed å få en bil på plass. Bjørn Olav kommer seg ingen steder uten. Det blir også vanskelig å komme seg til faste timeavtaler som fysioterapi og lege.

Det er flere som har spurt om ikke Bjørn Olav har krav på offentlig støtte til kjøp av bil i og med at han ikke lenger er i stand til å gå noe særlig. Reglene for såkalt trygdebil er endret og innskjerpet, og etter det vi forstår, kan en slik offentlig støtte kun gis til de som trenger en slik bil, og da må de være i fast jobb eller går på skole. Dermed har ikke Bjørn Olav krav på støtte til en slik bil.

Det er på ingen måte lett å fortelle om den situasjonen vi nå har kommet i og be om penger, men den eneste muligheten til å kunne fortsette tjenesten vår er at at de som tror på den, kan gi oss en håndsrekning.

Vil du være med å så inn i dette arbeidet? Vi tror at det er viktig å hjelpe folk inn i et hverdagslig bønneliv som fungerer. Vi møter så mange mennesker som sliter, og vi får så mange gode tilbakemeldinger på at mennesker har fått sine liv forvandlet gjennom seminarene våre. Derfor vil vi så gjerne få fortsette, men til det trenger vi hjelp.

Du kan vippse til May Sissel: 99621281 eller bruke kontonummer: 1214 11 95199

Vi vil oppdatere dere fortløpende om hvordan dette går.

Ingen kommentarer: