tirsdag, mai 29, 2018

Kristen jente på 15 voldtatt og tvunget til å konvertere til Islam

"Mitt navn er Florence Hosea. Jeg er 15 år gammel. Jeg er den eldste av seks søsken. Den 23. mars i år skjedde det noe utenkelig med meg. Jeg lette etter noe opptenningsved i  bushen ved Sales i Kadunu. Klokka litt over fire på ettermiddagen. Da jeg var i ferd med å samle veden, hørte jeg noen bak meg. Jeg ble redd, og i det jeg snudde meg, ble jeg sjokkert når jeg så at en muslimsk gutt sto der. Jeg kjente ham. Han heter Ibrahim Haruna. Han gikk rett mot meg. Jeg spurte ham hvorfor han hadde kommet ut hit i bushen. Han svarte at i dag ville jeg ikke få vende hjem til mine foreldres hus!"

Kvinner i Nigeria har mange utfordringer, særlig om de også er kristne. De utsettes for mange former for vold. Mange tvinges til å konvertere til Islam, og mange tvangsgiftes. Florence Hosea forteller videre:

"Etter å ha voldtatt meg, dro han meg gjennnom bushen til en muslimsk landsby som heter Ramani Russia i Kadunu. Voldtektsmannen førte meg til huset til Nahu hvor jeg ble holdt mot min vilje. Han truet med at han eller hans venner ville drepe meg om jeg forsøkte å stikke av."

Kona til Nahu skulle passe på at Florence Hosea ikke stakk av. Dagen etter ble hun tvunget til å iføre seg en hijab, oppgi sin kristne tro og konvertere til Islam. Heldigvis har Florence ved hjelp av politiet klart å rømme fra sin voldtekstmann. La oss huske henne i våre bønner. Hennes historie er fortalt til International Christian Concern.

Ingen kommentarer: