tirsdag, mai 01, 2018

Vi trenger hjelp

Denne meldingen er svært personlig, og vi har vært litt spørrende til om vi skulle dele innholdet på denne måten. Situasjonen er den at vi har kommet i en ganske utfordrende situasjon. Bilen vår, som vi er helt avhengig av, må skiftes ut. Vi har kjørt over 110.000 km på den siden vi kjøpte den brukt, mesteparten til og fra våre bønneseminarer og møter. Nå må vi bytte den ut. Vi er avhengig av plass til rullestolen til Bjørn Olav. Uten bil vil vi måtte avslutte tjenesten vår. Parkinsons sykdommen gjør at Bjørn Olav ikke klarer å gå langt, og har problemer med å stå. Det vil bli altfor stabasiøst å bruke offentlig kommunikasjon, og Bjørn Olav kan på grunn av ustabil angina ikke fly. Skal vi komme oss til og fra gudstjenestene i Kristi himmelfartskapellet og noe så enkelt som til butikken, er vi helt avhengige av en bil.

Vår økonomi er slik at vi ikke har muligheter til å kjøpe en bil. Vi tenker oss ikke noen dyr bil. Bare at den er funksjonell og sikker og har plass til en sammenleggbar rullestol. Med en bil vil i være mulighet å fortsette med våre bønneseminarer og møter. Vi er veldig innstilt på dette.

Men til dette trenger vi hjelp. Noen av dere kan be for oss, andre har kanskje muligheten til å støtte oss økonomisk.

Vi har opprettet en egen bankkonto for dette som eventuelt kan benyttes:

1214 11 95199 DnB Nor

Du kan også vippse til 99621281

Men føl deg helt fri. Dette er bare et spørsmål.

Til dere som spør om hvordan det går med Bjørn Olav: Han er fortsatt en del ustø og svimmel, og har i perioder mye smerter. Et besøk hos øyelege i går viser også at han har væskeansamling i begge øynene og noen blødninger. Han skal sjekkes opp igjen i august. Vi er veldig glad for alle dere som fortsatt står med oss i bønn. Forrige helg talte han i Toten frikirke. Vi er så takknemlige for at det gikk bra, og at det finnes menigheter som vil invitere oss, selv i den skrøpeligheten Bjørn Olav befinner seg i. Det sier mye om disse menighetene! Be særlig om at svimmelheten blir borte. Det er vanskelig å leve med den.

Ingen kommentarer: