lørdag, mai 26, 2018

Lager film for å øke oppmerksomheten på det som skjer i det østlige Ukraina

Slavic Gospel Association lager nå en film for å øke oppmerksomheten og bevisstheten om det som skjer i det østlige Ukraina.

Det var etter at et amerikansk filmteam hadde gjort opptak i Tsjernobyl-området, hvor Slavic Gospel Association arbeider, at teamet dro til noen av de landsbyene som er rammet av den væpnende og blodige konflikten, som ikke minst rammer sivilbefolkningen. Teamet reiste nær krigsonen, og kunne stadig vekk høre lyden fra våpen som var i bruk. Det var i dette området at folk måtte søke ly i sine kjellere hver eneste natt på grunn av skyting og bombardement rundt husene deres.

Leder for filmteamet er en stunt-skuespiller fra Holywood, Stan Barnett, som har et stort hjerte for det arbeidet Slavic Gospel Association gjør. Filmen skal nå klippes og gjøres ferdig denne sommeren. I filmen forsøker man å se nærmere på ulike sider av den betente konflikten mellom ukrainere og russiske separatister, og man slipper til folk som står midt oppe i den vanskelige hverdagssituasjonen og viser også det humanitære arbeidet som Slavic Gospel Association gjør, med siden av det rent evangeliserende.

Billedtekst: Et av de ødelagte husene i krigssonen i det østlige Ukraina. Foto: Slavic Gospel Association.

Ingen kommentarer: