onsdag, mai 09, 2018

Her er bønnesvaret - tjenesten fortsetter

Vi er overveldet! Nå er bilen på plass! Takket være gode venners raushet og økonomiske støtte. For oss er dette et tydelig bønnesvar. Det var noen viktige forutsetninger som måtte være på plass. Det ene var økonomien. Det andre handlet om at bilen måtte ha plass til en sammenleggbar rullestol. Nå skal du få høre hvordan Gud la det hele til rette:

Vi kom over en bil på nettet hos en bilforhandler i Oslo. Den var akkurat lagt ut for salg. Bagasjerommet passet akkurat til rullestolen. Den er også såpass høy at det er lett å komme inn og ut av den. Den har til og med en bøyle på venstre side av passasjersetet, som gjør at jeg lettere kan komme inn i bilen. Bilfirmaet fortalte at de allerede hadde en som var interessert i å kjøpe den, og på det tidspunktet hadde det ikke kommet inn nok penger. Bilen har bare hatt en eier og har bare kjørt ca.70.000 km.

Vi ba og vi visste at mange andre ba, og de pengene bilen kostet kom inn. Det ble mange tårer og stor takk til Gud og takk til alle dere som har bidratt. Gud visste selvsagt nøyaktig hva vi trengte, så det var ikke tilfeldig hvor mye penger som kom inn, for det som kom inn var det vi trengte for å kjøpe denne bilen.

Igjen: TUSEN HJERTELIG TAKK, til alle dere som har bidratt, både dere som har bedt og dere som har gitt, og dere som har gjort begge deler. Takk også til dere som har sendt oss personlige hilsener, det har vært så godt å lese. Det var rørende. Dette betyr enormt mye for oss. Det gjør hverdagene våre enklere, ved at vi kommer oss på butikken og andre hverdagslige gjøremål, og vi kan fortsette tjenesten vår. Bjørn Olav blir nå mer og mer avhengig av rullestolen. Takk til alle dere som fortsatt står sammen med oss i tjenesten. Takk til alle dere som holder oss oppe i bønn. Dagene er utfordrende, men vi er takknemlig til Gud for at vi får lov å stå i tjenesten i Guds rike. Må Herren velsigne dere rikelig tilbake.

Ingen kommentarer: