fredag, februar 04, 2011

"Pastor Hansen usensurert" snart ute for salg!



Nå blir Pastor Hansen tegneseriehefte! Første nr er snart ute for salg. Det er Øivind Crompton, kjent fra de mange ungdomsfestivalene fra Hedmarktoppen og nåværende pastor i Salemkirken i Oslo og en eminent tegner som er den kreative sjelen bak det nye tegneserieheftet. Og ja: det er undetegnede som er modellen for pastor Hansen.

Det hele begynte i 1993 da Øivind og jeg arbeidet i Norsk Misjon i Øst og jeg ble sykemeldt. For å oppmuntre meg sendte Øivind noen karikaturer av meg, og senere - da Øivind arbeidet i Korsets Seier - ble noen av disse gjort om til tegneseriestriper og publisert der.

Nå er disse og flere til blitt til Pastor Hansen usensurert!

En egen blogg er opprettet i dag som driftes av tegneren selv. Der kan også heftet kjøpes. Bloggen finner du her:

http://pshansen.blogspot.com/

3 kommentarer:

Øivind C sa...

Glimrende! Har allerede fått bestillinger! Det kommer stiper på bloggen hver dag.

Øivind

Jan Roar sa...

Gratulerer med den største utmerkelsen som kan tenkes på denne siden av evigheten; å bli tegneseriehelt. Siden jeg hadde gleden (og moro) av å ha kontor mellom modellen og illustratøren på den tiden Pastor Hansen ble unnfanget, ble en bestilling lagt inn øyeblikkelig. Håper jeg kan få den signert av begge to etterhvert.

Fars Datter sa...

Tenke seg til...! Tegneseriehelt! :-D Nei, det var ikke småtterier. Så gøy! Gratulerer så masse fra meg også! Og herved går jeg og bestiller meg et eksemplar! :-))