onsdag, februar 23, 2011

Fortsett å be for Egypt - her er viktige bønneemner

Selv om president Husni Mubarak valgte å tre tilbake 11. februar og hæren overtok i påvente av høstens valg, er det fortsatt mange ting å be for når det gjelder situasjonen i Egypt.

Pastor Mounir Malaty fra Kairo, som er visepresident for Den egyptiske baptistunionen, ber oss om å be om at Gud griper inn i prosessen som nå pågår når en ny konstiusjon skal skrives for landet. Den nye administrasjonen trenger også nye kandidater til å fylle viktige verv. Pastor Malaty ber oss også om å be om en ny åpenhet for evangeliet i Egypt. Han er overveldet over at de nå endelig kan feire gudstjenester igjen.

Søndag 13. februar kunne menigheten Mounir Malaty er pastor for i Kairo feire nattverdgudstjeneste på kvelden.

"Herren gav oss en herlig stund sammen hvor vi ble veldig oppmuntret," forteller han.

En spesiell samling som menigheten har valgt å kalle "Vi skal igjennom dette sammen!" er under planlegging. Samlingen er ment å være til inspirasjon og praktisk hjelp. Det er laget 100 esker med mat som skal deles ut til de fattige som tilhører denne forsamlingen.

1 kommentar:

Broder i Kristus sa...

Du som virkelig vil Glede Jesus, be så Han hører din kjærlighet til dem som lengter etter ett verdig liv.Det finnes ikke noen større glede en å merke at Jesus fryder seg over at vi er forbedere til dem som ikke kan be selv, av en eller annen grunn.Å glede Jesus er lønn nok til mange bønner dette året om fred på jorden. Må det Egyptiske folket få åpnet sine hjerter til Guds kjærlighet slik at dem finner Jesus i sine hjerter.Må forsoningen mellom uvenner skje blant folket.Må Egypt få en ledelse som er etter Guds behag og har Jesus hjertelag.