onsdag, mai 13, 2020

En oppdatering

Nettopp kommet hjem fra fastlegen, nyter jeg gode vafler som min kone har laget. Nå er de siste stingene etter bypass-operasjonen tatt. Operasjonssårene på brystet og den ene leggen ser veldig fine ut og er tørre. Det er mye å takke Gud for.

På grunn av noen medisiner jeg tar hoster jeg en del. Det er ikke godt, det skal jeg love dere! Be gjerne om at hosten forsvinner, og at smertene avtar. Nå er det det en lengre rekonvalisenstid foran meg.

Noen av dere husker kanskje at jeg ble utsatt for en svært ubehagelig hendelse rett etter at jeg var overført fra Ullevål til mitt lokalsykehus. En svensk 'profet' og 'bønneleder' skrev da en epost til meg, og sa rett ut at jeg kom til å dø. Denne meldingen kom mens jeg var nyoperert og svært sårbar. Etter oppfordring fra flere leger, har jeg vært i kontakt med politiet som ser svært alvorlig på saken. Det vil bli opprettet en mappe på vedkommende, i tilfelle det skulle komme mer fra samme hold eller at vedkommende gjør slik med flere.

Takk til dere som fortsetter å be for May Sissel og meg og vår lille familie. Jeg kommer tilbake med flere oppdateringer når det er naturlig. Livet er vidunderlig og sårbart.

Ingen kommentarer: