onsdag, mai 20, 2020

Profetisk: Vekk opp, vekk opp den slumrende Bruden, del 1

Dette profetiske budskapet ble skrevet ned 11.desember i 2018, av Lovesickscribe, og jeg har oversatt det til norsk fordi jeg opplever det som Herrens tiltale - i hvert fall for mitt vedkommende - til oss i dag. Andre del publiseres i morgen.

'Jeg sover, men hjertet våker. Hør, min kjæreste banker på.' Høy 5,2

Det er noe som haster. noe av særdeles stor viktighet, akkurat nå. Jeg har kjent dette i min ånd over en tid nå, og denne enkle sannheten har skapt en byrde for meg når det gjelder Kristi kropp. Det er rundt oss på alle kanter hver eneste dag, og det er blitt tydeligere for meg idet jeg våknet opp denne morgenen, og Herren minnet meg om Salomos Høysang kapittel 5. Når vi tenker på Salomos Høysang, tenker vi vel umidddelbart på en romanse og djup intimitet representert mellom kongen og hans brud. Men - akkurat dette skriftstedet henledet min oppmerksomhet på den tiden da bruden sov, men hennes hjerte var våkent. Jeg ønsker å oppmuntre med å si at vi trenger å være våkne på alle områder av Kristi kropp. At det finnes et bevis på at det er en puls er ikke nok. Jeg tror Gud kaller oss til å våkne opp av søvnen og bli en aktiv brud.

I Høysangen kapittel fem hører bruden hennes elskede banker, og idet hun hører ham, er det en pause så hun er i stand til å ta på seg sin kledning og vaske sine skitne føtter, en tid for at Bruden kan komme seg ut av sin seng, åpne døren og besvare hans lengsel etter nærhet. Mens jeg selv døset og tenkte over dette, sa Den Hellige Ånd:

'Dette er hva kirken er komfortabel med akkurat nå. Den hører Brudgommens kall, men dens ønske er å fortsette å slumre og ha det godt.'

Dette er er et tankevekkende sktiftsted for mitt vedkommende fordi jeg tror at Kristi brud er tilfreds med å slumre samtidig som hun opprettholder noen bevis for at hun er i live. Det er ikke nok å ha kraftfulle samlinger iblant oss så lenge verden ikke gjenkjenner Hans nærvær når vi er fysisk nærværende blant dem. Når vi leser det femte kapitlet i Høysangen finner vi at Bruden ønsker å stå opp av sengen, og svare på bankingen på døren, bare for å finne at Brudgommen allerede var gått. Hun går da for å lete etter ham, og blir banket opp og får skader etter å ha blitt angrepet av vektere i byen. Bruden proklamerer:

'Jeg ber dere, Jerusalems døtre, om dere finner min kjæreste, fortell ham at jeg er syk av kjærlighet.' (Høy 5,8)

fortsettes

Ingen kommentarer: