fredag, mai 22, 2020

Profetisk: Vekk opp, vekk opp den slumrende bruden, del 2

Her er andre og siste del av det profetiske budskapet jeg publiserte første del av onsdag 20.mai:

'Intimitet med Kristus er noe helt vitalt, men er utilskrekkelig uten handling. Intimitet med Kristus vil forårsake problemer med verden når vi bestemmer oss for å komme oss ut av rommene hvor vi slumrer. Jeg ser så mange i kirkene som forsvarer seg selv, og angriper andre i stedet for å jage etter Ham. Dere hellige, dere er ikke helt våkne!

Vi har trodd at så lenge vårt sinn, vår vilje og våre følelser er våkne, så er det alene nok, mens vi har falt i åndelig søvn. Er vi villige til å få sand mellom tærne, og ta på oss vår kledning når Han banker på?  Er vi villige til å våkne og jage etter Hsm mens vi lider i hendene på dem som ikke jager etter Ham? Når vi er fullt ut våkne, jager vi etter Ham, koste hva det koste vil. Vi vil fortelle andre at vi er syk av kjærlighet til Ham, uansett hva som vil måtte komme av angrep fra mennesker eller fra vår fiende. Vi lengter etter at andre skal lære Ham å kjenne slik vi kjenner Ham.

Hver gang Gud taler til oss, er det som en utvidet invitasjon til å lære Ham bedre å kjenne og til å tilbe Ham i ånd og sannhet. Dette kallet krever mer av oss enn vi er villige til å betale mange ganger. Men det er et kall til å våkne opp og ikke miste denne sterke kjærlighetslengselen etter Ham. Rundt oss i våre hverdager finnes det mennesker som er åndelig døde, selv om de har en fysisk puls, de lider av åndelige hjerterytmeforstyrrelser. De har en hjerterytme som ikke er synkron med Faderens hjerterytme. Hva godt er det når hjerterytmen resonerer mer av verden enn med Guds hjerteslag?

Vi må våkne! Vi står foran store utfordringer, og det krever av oss at vi har full oppmerksomhet. Tenk deg ikke om to ganger med å komme deg ut av senga når Han banker på! Ta på deg din kledning, og løp etter Ham! Frykt ikke forfølgelser eller prøvelser fordi du jager etter Kristus og bekjenner deg til Ham. Kompromiss ikke når det gjelder din kjærlighet til Kristus.

Våkne opp, våkne opp, du slumrende brud! Vær ikke fornøyd med å være halvt våken eller slumre, når Han banker på hjertedøren din, idet Han kaller deg til intimitet med Ham og oppholde deg i  Hans nærvær. Ikke kompromiss fordi du vil ha det behagelig.

La oss være våkne!'

Ingen kommentarer: