torsdag, april 03, 2008

Nye opplag



Den andre boken jeg har skrevet om bønn: "Å leve i bønn", har nå kommet i sitt andre opplag. Den første: "Ved stille vann" kom i sitt andre opplag for noen måneder siden. For tiden holder jeg på med to andre bokmanus, som er planlagt utgitt på Frihet forlag. Når disse kommer er litt usikkert, men jeg håper vi lykkes med det i år. Den ene handler om Jerusalem i profetienes lys, den andre er foreløpig en liten hemmelighet. Bokmanuset om anabaptistenes historie tar det noe lenger tid å gjøre ferdig enn det jeg trodde. De to bøkene om bønn kan kjøpes direkte via forlaget: http://www.frihet.no/ "Å leve i bønn" handler blant annet om hvordan du kan lære å lytte til Guds stemme, om å bære bønnebyrder, her møter du bønnens menn og kvinner. "Ved stille vann" er en bok om ditt personlige bønneliv, om betydningen av stillhet, og gir praktisk veiledning for hvordan man kan be.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Flott å lese at også din andre bok om bønn nå er trykt opp i sitt andre opplag. Jeg har stor glede av begge bøkene, og de har beriket mitt bønneliv. Jeg anbefaler bøkene på det varmeste.

Må Herren gi deg krefter og overskudd til arbeidet videre med dine bokmanuser.


Jeg ønsker deg og din familie en velsignet dag!

Stener

Bjørn Olav sa...

Takk for oppmuntringen, Stener. Og takk for den overraskende pakken i posten idag. Akkurat den boken har jeg blitt sterkt minnet om å lese de siste dagene, og så dukker den bare opp i posten. Snakk om ledelse!

Anonym sa...

Hei Bjørn Olav! Jeg ser du skriver mye bra, både her på bloggen din og i aviser. Jeg vil gjerne invitere deg til å bli skribent for Kristenblogg.no, og publisere dine innlegg der. Publiser gjerne innlegg du har skrevet tidligere, og nye innlegg i fremtiden. Det hadde vært kjempeflott! Kristenblogg.no trenger alltid flere kvalitets-skribenter. Du kan registrere deg her:
http://www.kristenblogg.no/wp-login.php?action=register

Hilsen Andreas Hesselberg,
Redaktør, Kristenblogg.no

Bjørn Olav sa...

Takk for hyggelig invitasjon. Jeg skal tenke på dette.