tirsdag, april 08, 2008

Vi trenger flere pionerer


Vår tid trenger desperat pionerer! En som stadig utfordrer meg til å ta nye steg, og innta nytt land for Herren er Broder Andreas. Mannen som mer enn noen annen har gitt den lidende kirke et ansikt. 11. mai dette år blir han 80. Men fortsatt går han til de mørkeste stedene på jorden, like djerv og uredd. Om verden skal vinnes for Kristus trenger vi flere slike som Broder Andreas. Verken jernteppet eller bambusteppet kunne stanse ham, og nå i sin høye alder oppsøker han f.eks lederne for Hamas for å gi dem evangeliet! For Broder Andreas er alle dører åpne, for som han sier: Kristus ba oss om å gå, Han gav oss aldri noe løfte på at vi skulle komme tilbake. Det har vært de som har kritisert Broder Andreas de siste årene, og det kan vel være enkelte utspill som kanskje ikke har vært like gjennomtenkt og kloke. Men hans kritikere skal være forsiktige. Hva gjør så de konkret for å vinne de samme menneskene som Broder Andreas gir sitt liv for? For det er jo det han gjør: legger ned sitt eget liv, for å tjene Kristi kropp, særlig der hvor denne kroppen lider. I den åndelige krisen vårt eget land er inne i trenger vi pionerer som denne mannen, og vi trenger dem for at verden skal nås med evangeliet. Vi trenger mennesker som er villige til å bryte opp, gi sine liv - sine penger, tid og krefter for at flere skal få høre det fantastiske budskapet om Frelseren og Forsoneren Jesus Kristus. Vi trenger flere misjonsmenigheter - utsendermenigheter som Antiokia menigheten var. Vil du være med på å be om at Gud på ny vekker sitt folk for misjonens store sak, at vi i stedet for å være opptatt med spesialitetene og de marginale tingene, tar inn over oss at mennesker går evig fortapt uten Jesus. La oss be om flere som Broder Andreas!

2 kommentarer:

Anonym sa...

BjornOlav;
Det är helt fantastiskt att läsa om denna broder Andreas!Ja jag vill vara med och be att Herren sänder ut flera som honom! Även en bön att Herren ska utrusta oss,så att det enda som betyder något är att tränga oss så nära Jesus så Hans vilja blir vår vilja!!! Jag skrev ett inlägg i gårdagens blogg till dej BjornOlav du kanske redan läst det.Tack än en gång ,för det fina kortet som kom igår!Jag sätter mycket värde på det!Även den webben Trinity Babtist church!Jag blev helt salig,när jag hörde på den!Och vilka härliga sånger!
Har du hört nåt av pastor Daniel!

Ha en bra dag BjornOlav,Och vi fortsätter att be för varandra våra fam.,och våra länder!
Karin

Bjørn Olav sa...

Ja er det ikke herlig sang og musikk fra Trinity Baptist Church. Så de hadde lagt ut to nye prekener nettopp. Skal lytte til dem i morgen. Gårsdagen og dagen i dag er travle dager. Skal ringe din pastor i løpet av denne uken.

Ha en velsignet uke, Karin. Flott at kortet endelig kom frem. Dere er i våre bønner.