fredag, september 25, 2009

Ahmadinejad en fare - ikke bare for jødene, men hele verden


Lederen for det etiske rådet til Sørstatsbaptistene, Richard Land, sier at Mahmoud Ahmadinejad har "potensialet i seg til å bli det 21 århundres Adolf Hitler". Richard Land mener Irans president nok en gang viste tegn til dette da han talte til FN's generalforsamling onsdag denne uken.

I sin tale til FN's generalforsamling gjentok han sine angrep på Israel, og sa blant annet at den jødiske staten er "skyldig i en inhuman politikk" og at "palestinerne er ofre for et folkemord" begått av israelerne. Denne gangen gjentok han ikke sin fornektelse av Holocaust, men han understreket at det ikke lenger "kunne tolereres at en liten minoritet skal dominere politikken, økonomien og kulturen til store deler av verden gjennom kompliserte nettverk, og etablere en ny form for slaveri og ødelegge ryktet til andre nasjoner, selv europeiske nasjoner." Ahmadinejad hevdet i sin tale at Israel har "rasistiske ambisjoner."

Ahmadinejads kritikk av Israel førte til at flere av FN-delegatene forlot salen, blant annet delegatene fra USA, Storbrittania, Frankrike, Tyskland og Australia. Delegatene fra Canada og Israel var ikke til stede i det hele tatt under Ahmadinejads tale. Jeg har ikke klart å få bekreftet om Norges delegater satt i salen eller forlot den, men med den rød-grønne regjeringens Israelsfiendtlige politikk har jeg igjen illusjoner om at de gikk i protest.

Vi skal holde øye med Mahmoud Ahmadinejad. Han er en svært farlig mann for alle jøder, ikke bare i Israel, men overalt. Han kan bli en meget farlig mann for hele verden. Får han det som han vil med sine kjernefysiske våpen kan en hel verden stå i brann. Ikke ulikt 1939.

Ingen kommentarer: