torsdag, september 10, 2009

Jesu blod, del 1



Biskop G. E Patterson var biskop og øverste leder for pinsesamfunnet Church of God in Christ frem til sin død i 2007. Dette er nok en "litt" annerledes gudstjenesteform enn det de fleste av oss er vant med, men det er fantastisk å ta del i biskop Pattersons undervisning. Så enkel, så direkete og på en så utrolig herlig måte å fremføre det på!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nå snakker vi Bjørn Olav. Link fra Church of God in Christ!!!, dette er mine favorittmenigheter om det er lov å ha slike favoritter. Var på COGIC i Oakland i fjor. Fantastisk atmosfære og forkynnelse (med orgel i bakgrunn). Kjente DHÅ's vingeslag, får gåsehud bare å tenke på det. COGIC har røtter direkte tilbake til Azusa street og vekkelsen i 1907, men DHÅ er den samme idag.

Mer slikt Bjørn Olav.... Jeg foretrekker dette framfor skjeggete menn med røkelse, men det vet du vel.....

Glory, praise the NAME of the Lord...hallelujah...it's gonna be alright...yeah....Amen...

EW

Bjørn Olav sa...

Det ante meg, godeste E.W! :D Men det kan komme noe godt fra skjeggete menn med røkelse også! Du vet - det blir litt røkelse i himmelen. Disse folka her og biskop Patterson selv skrider jo selv rundt i vide presteskjoler, så det er sus over dette!

Så herlig at du har opplevd møter i COGIC. Skulle gjerne gjort det. Når jeg lyttet til biskop Patterson i dag morges kom tårene. Jeg ble veldig grepet.

Så ja - det kommer definitivt mer fra COGIC her på bloggen fremover.

Anonym sa...

Her er min favoritt COGIC forkynner Nathan Simmons som desverre også er død:

http://www.youtube.com/watch?v=FeCwo5s0rMQ&feature=related

Du finner flere på You Tube hvor han også taler om "The Blood"...

Slike ting må man oppleve LIVE. Gud har møtt meg flere ganger på slike møter, bl.a. i en baptist menighet i Harlem i 2002. Jeg ble løftet opp i Ånden, en stor svart bror la armene rundt meg og sa "Its gonna be alright", jeg kjenner kraften enda. Det er ikke bare følelser og ville møter slike steder, i kaoset ser de deg om du har behov, de har et åndelig blikk, utrolig...

EW

EW