onsdag, mars 16, 2011

Å be i en tid som dette

I dag har jeg vært sammen med arbeidsutvalget i Nasjonalt Bønneråd og lederne for Restore 24/7. Vi kom sammen for å evaluere bønnekonferansen i februar. Det er alltid inspirerende å møte disse lederne, og kunne be sammen og dele med hverandre fra det vi opplever Gud taler til oss om og som det er viktig å be for akkurat nå.

Det er jo en særdeles spesiell situasjon vi opplever på den internasjonale area for tiden. Jeg tenker både på katastrofen i Japan som har apokalypiske trekk, og på de store omveltningene i den muslimske verden. Selv om vi bor her hjemme i trygge Norge, så er vi ikke upåvirket av dette og vi kan heller ikke bare la dette ligge og fortsette å be for Norge, som om ingenting annet skjer. Vårt primære kall som Nasjonalt bønneråd er selvsagt å be for Norge, men verden i dag er i aller høyeste grad global. Så derfor ba vi også for våre trossøsken og alle som er berørt av den rystelsen som verden nå opplever.

Gud sier jo i sitt ord: "Hans røst rystet jorden den gang. Men nå har Han lovt og sagt: 'Enda en gang ryster Jeg ikke bare jorden, men også Himmelen'. Dette: 'Enda en gang' gjør det klart at de ting som nå blir rystet, skal bli borte fordi de er lagd, for at de ting som ikke kan rystes, alltid skal bestå. Derfor, siden vi får et rike som ikke kan rokkes, så la oss ta vare på nåden." (Hebr 12,26-28)

Nå skal evalueringen av årets bønnekonferanse ogs gjøres av styret og medlemmene av Nasjonalt bønneråd. Det skjer senere i år. Om Herren drøyer blir det også neste år bønnekonferanse. Dato kommer jeg tilbake til senere.

2 kommentarer:

Broder i Kristus sa...

Må Jesus vekke stor nød i bønnefolket nå.En gledens nyhet er at Jesus la på hjertet at jeg skulle se på en viktig muslimsk side for mange imaner i verden med over 1.5 milioner medlemer på fb!!!
Der kunne jeg lese at muslimene har begynt å kjenne nød over at dem må se på sin egen synd !
Videre har dem fått nød for å forstå at gud er tilgivende å hva det betyr mot Kristne og andre i praksis.!
Til sist er den gode nyheten at flere muslimske ledere begynner å tro at Jesus virkelig kommer snart!
Disse tegn få meg til å be enda sterkere at Jesus skal komme til dem med sin kjærlighet til frelse.
Jesus legger meg på hjertet at bønnefolket ikke må bli overasket om sterke ting vil skje i den muslimske verden som Jesus er med i nå.
Nøden i Japan vil bli viktig for bønnene nå så det blir krevende å legge hjerte i så mye lidelse, men for Jesus klare vi alt.
Må denne side vokse å gi frukt til verden med velsignelser for Jesus.

Biskop Kyrillos sa...

Ja de tror att Jesus kommer snart. Men deras tro innebär, att när Jesus kommer då skall Jesus be sina trogna att omvända sig till Islam.