onsdag, juli 27, 2022

Den beste investering vi kan gjøre


Hva er den beste investering min generasjon kan gjøre? Det er å disippelgjøre neste generasjon! Det er å gi videre det vi har lært av å tilbringe tid i Guds nærvær, det vi har erfart av Guds ledelse, bønnesvar. Det vi har lært i prøvelser og tunge tider, av Herrens tukt og korrigering, det vi har erfart i sårbare tider. Av feil vi har gjort. 

Mitt kallsbrev i den fasen av livet jeg nå befinner meg i inneholder disse ordene: "... gjør alle folkeslag til disipler... og lærer dem å holde alt det jeg har befalt dere." (Matt 28,18-20)

Alle burde ha en 'ektefødt sønn' eller en 'ektefødt datter' i troen, som man kan investere i. Gi videre det man har fått, fostre den nye generasjonen. 

Jeg vil være en som heier på den nye generasjonens forbedere, derfor ber jeg Herren gi meg noen unge mennesker som vil ha del i det jeg har fått. 

Hvem investerer du i?

Kanskje du kan bli en åndelig far eller mor for noen? Betale for at et barn eller en ungdom slik at de kan reise på leir, bibelskole, til Israel? Stille opp som barnevakt for et ungt ektepar eller en enslig mor? Mulighetene er mange. La oss gjøre gode investeringer for evigheten!

Ingen kommentarer: