tirsdag, juli 28, 2015

Iran har henrettet tre personer hver eneste dag de siste seks månedene

På seks måneder har det iranske presteregimet henrettet 694 mennesker. Flere av dem var kristne.

Det er dette regimet den vestlige verden har forhandlet med. Også USA var villige til å ofre egne statsborgere - blant annet pastor Saeed Abedini - for å få til en atomavtale. Når nå sanksjonene mot landet mest sannsynlig vil bli hevet. finnes det ingen virkemidler for å stanse dette regimets terrorvelde mot sine egne borgere. Og Israels eksistens mer mer truet enn noen gang.

Det er Amnesty International som har offentliggjort tallene. De bygger sin rapport fra en menneskerettighetsgruppe som har dokumentert de 694 henrettelsene. Blant dem er det også medlemmer av etniske og religiøse minoriteter som er blitt erklært som 'fiender av Gud' av despotene i Tehran. De er blitt henrettet i tidsrommet 1.januar til 15.juli. Det betyr at presteregimet har tatt livet av tre mennesker hver eneste dag.

Saeed Abedini har nå sittet fengslet i to og et halv år. Han er blitt torturert en rekke ganger. Amerikanske myndigheter kunne ha presset regimet og krevd at han ble satt fri som en følge av forhandlingene med Iran, men har nok en gang ofret ham på alteret.

La oss huske våre forfulgte trossøsken i Iran i våre daglige forbønner. Iran er det landet i verden som for tiden opplever størst menighetsvekst.


Ingen kommentarer: