onsdag, juli 29, 2015

Minst 1000 pakistanske jenter kidnappes, tvangsgiftes og tvinges til å konvertere til Islam hvert år

Hvert eneste år blir minst 1000 pakistanske jenter kidnappet, voldtatt, og tvunget til å gifte seg med voldtekstmannen. Deretter blir bli tvunget til å konvertere til Islam.

Dette fremkommer i en nylig offentliggjort rapport med tittelen: 'Forced Marriages And Inheritance Deprivation'. Bak rapporten står Aurat Foundation med base i Karachi.

I rapporten kan vi lese at mellom 100 til 700 kristne jenter, og rundt 300 jenter med hinduistisk bakgrunn, blir tvangsgiftet hvert eneste år og deretter tvangskonvertert til Islam. I rapporten siteres statistiske opplysninger fra The Movement for Solidarity and Peace Pakistan som viser at det ble foretatt 1.791 tvangskonverteringer i årene 2000-2012. Disse kommer i tillegg til de øvrige som er nevnt i rapporten til Aurat Foundation. Mer enn 600 av disse var opprinnelig kristne.

Til Fides News Agency sier direktøren for Aurat Foundation, Mahnaz Rehman, at tvangskonverteringer og tvangsgifte er utbredt i Pakistan, og at verken politi eller pakistanske myndigheter bryr seg om dette i noen særlig grad.

Vanligvis er det jenter mellom 12-25 som blir kidnappet, tvangskonvertert og så blir de tvunget til å gifte seg med overgriperen. Dette er moderne slaveri. Sakene blir aldri etterforsket.

Rapporten kan leses i sin helhet her:

http://www.af.org.pk/pub_files/1416847483.pdf

Ingen kommentarer: