onsdag, juli 29, 2015

Tusener av muslimer kommer til tro på Jesus - blant annet på grunn av grusomhetene til IS

Mens aviser og fjernsyn melder om islamistiske angrep, som det siste i Tunis som drepte mer enn 30 uskyldige mennesker, er det noe media ikke forteller. Kanskje til og med fortier, hvis journalistene i det hele tatt kjenner til disse historiene?

Jeg tenker på de tusener av muslimer som kommer til en levende tro på Jesus som sin Frelser og Herre. Blant annet gjennom denne mannens tjeneste.

Jeg snakker om Dr.Michael Youssef (bildet), som gjennom sine TV-sendinger: 'Leading the Way' når millioner av seere. TV-programmet blir sendt via satelitt-kanalen 'The Kingdom Sat' som drives av Dr.Youssef. Kanalen sender 24 timer syv dager i uken.

Her er noen vitnesbyrd fra de som nylig har møtt Jesus gjennom disse TV-sendingene. Navnene er av sikkerhetshensyn blitt endret:

21 år gamle Hafid fra Marokko trodde på hellig krig og å drepe mennesker som ikke fulgte Sharia. Så begynte han å se på programmet til Dr.Michael Youssef:

'Jeg begynte å sammenligne Islam med den kristne tro og fant ut at det var en mengde med selvmotsigelser det som står i Hadith (profetens undervisning) og Koranen. Jeg studerte Bibelen online, og jeg vil fortelle deg at jeg bestemte meg for å følge Jesus'.

Hafid får nå oppfølging og videre hjelp på troens vei.

Et annet vitnesbyrd kommer fra 18 år gamle Samar fra Saudi-Arabia som også kom over programmene til Youssef. Hun begynte å se dem på et tidspunkt hvor hun begynte å stille spørsmål ved Islam. De forferdelige nyhetene om udådene IS utførte styrket henne i hennes nagende tvil om Islam.

Samar risikerte at hennes foreldre oppdaget at hun tok kontakt med de ansvarlige for TV-sendingene. Det ville i så fall ha ført til hennes visse død. Hun gjorde det likevel. Samar hadde så mange spørsmål om Koranen, Bibelen og den kristne tro.

Etter flere måneder med oppfølging, kunne Samar fortelle at hun ikke lenger bare trodde at Jesus var en profet, som Koranen hevder, men Guds levende Sønn, og hun ba om å få motta Jesus som sin Frelser og Herre.

Dette er bare to av svært mange vitnesbyrd fra muslimer som nås gjennom disse TV-sendingene. De grusomme terroraksjonene som blir utført av IS og andre islamistiske grupper fører til at muslimer stiller mange spørsmål ved deres tro, og det gir en god åpning for evangeliet.

Om du skal be strategiske bønner så skal du be om at Gud fortsatte utøser sin Ånd over den muslimske verden, og at muslimer gjennom radio- og TV-kanaler som sender kristne programmer, finner frelsen i Jesus.

Ingen kommentarer: